The White Knot Koh Chang

Tayland Doğu Sahili, Ko Chang
The White Knot Koh Chang Genel
The White Knot Koh Chang Genel
The White Knot Koh Chang Genel
The White Knot Koh Chang Genel
The White Knot Koh Chang Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
The White Knot Koh Chang
Kai Bae Beach Tayland Doğu Sahili, Ko Chang

The White Knot Koh Chang misafirlere Ko Chang bölgesinde, plajda, Ko Chang Ulusal Parkı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Kai Be Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) ile 5,9 mi (9,5 km) ve Ko Chang Uluslararası Tıp Merkezi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

The White Knot Koh Chang misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x