The White House

Norfolk Adası
The White House Genel
The White House Öne Çıkan Resim
The White House Dış Mekan
The White House Dış Mekan
The White House Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
The White House
65 Martins Road , Norfolk Adası

Norfolk Adası bölgesindeki The White House misafirlere kırsal bölgede, Ball Bay Reserve ve Two Chimneys Koruma Alanı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Ball Körfezi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Bounty Folk Museum ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler şömine ve kapalı özel spa küveti olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunmaktayız. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 40 inç LED televizyon vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Norfolk Adası bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Ev, 5 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x