The Whisper Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
The Whisper Hotel Genel
The Whisper Hotel Genel
The Whisper Hotel Öne Çıkan Resim
The Whisper Hotel Dış Mekan
The Whisper Hotel Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
The Whisper Hotel
484/555 moo 10, Pattaya Soi 15 Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesindeki The Whisper Hotel Pattaya Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) ve CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 91 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x