Mercure Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Mercure Pattaya Genel
Mercure Pattaya Genel
Mercure Pattaya Genel
Mercure Pattaya Genel
Mercure Pattaya Genel
Image More +98 fotoğraf
Mercure Pattaya
484 Moo 10 Pattaya Second Road Soi 15 Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesindeki Mercure Pattaya misafirlere Pattaya Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 0,9 km (0,6 mi) ve Pattaya Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 2,8 km (1,8 mi) mesafede.

M Cafe yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

247 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Köşe
Family
Family Süit, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x