The Westin Miyako Kyoto

Kinki (bölge), Kyoto
The Westin Miyako Kyoto Genel
The Westin Miyako Kyoto Öne Çıkan Resim
The Westin Miyako Kyoto Dış Mekan
The Westin Miyako Kyoto Dış Mekan
The Westin Miyako Kyoto Dış Mekan
Image More +164 fotoğraf
The Westin Miyako Kyoto
1 Awataguchi Kachocho, Higashiyama Kinki (bölge), Kyoto

The Westin Miyako Kyoto size Kyoto (Higashiyama) bölgesinde, Kawaramachi ve Kiyomizu Tapınağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kyoto Üniversitesi ile 1,3 mi (2 km) ve Nijō Kalesi ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Bar ROKUZA yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 266 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kaplıca, sağlık kulübü ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır. Misafirler 5.5 kilometre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kyoto bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 17833 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca (ücretli) otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez (SW-M)
Club
Club Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı (SW-M)
Luxury
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Manzaralı
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez (Executive Deluxe Double)
Room
Club Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez (SW-M)
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x