The Westender Inn

Cornwall County, Negril
The Westender Inn Genel
The Westender Inn Genel
The Westender Inn Genel
The Westender Inn Genel
The Westender Inn Öne Çıkan Resim
Image More +117 fotoğraf
The Westender Inn
West End Road Cornwall County, Negril

The Westender Inn misafirlere Negril (West End (Batı Ucu)) bölgesinde, Jamaica Plajları ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Negril Deniz Feneri ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Seven Mile Plajı ile 7,7 km (4,8 mi) ve Negril Hills Golf Club ile 7,8 km (4,8 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Westie's yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 4 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Bahçe Manzaralı
Kır
Kır Evi, Bahçe Manzaralı
Premium
Premium Kır Evi, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Kır Evi, Bahçe Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Süit, Okyanus Manzaralı
Premium
Premium Oda, Okyanus Manzaralı
Süit,
Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x