Somewhere West

Cornwall County, Negril
Somewhere West Genel
Somewhere West Genel
Somewhere West Genel
Somewhere West Genel
Somewhere West Öne Çıkan Resim
Image More +51 fotoğraf
Somewhere West
Deep West End Drive Cornwall County, Negril

Somewhere West misafirlere Negril (West End (Batı Ucu)) bölgesinde, Seven Mile Plajı ve Jamaica Plajları ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı villa Negril Cliffs ile 2,9 mi (4,7 km) ve Hedonism II Plajı ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede.

Somewhere West misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Indigo
Indigo Sky Ocean View
Afterglow
Afterglow
Green
Green Flash
Room
Starina Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x