The Waves

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
The Waves Genel
The Waves Genel
The Waves Öne Çıkan Resim
The Waves Kahvaltı
The Waves Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
The Waves
Walledewala Road, Unawatuna Beach Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

The Waves misafirlere Unawatuna bölgesinde, plajda, Unawatuna Plajı yakınında ve Sahana Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Dalawella Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Mihiripenna Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü, spor salonu ve kiralık bisiklet vardır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Kısmi Deniz Manzarası
Standard
Standard Süit, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x