Bedspace Beach

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Bedspace Beach Öne Çıkan Resim
Bedspace Beach Dış Mekan
Bedspace Beach Kahvaltı
Bedspace Beach Kahvaltı
Bedspace Beach Kahvaltı
Image More +49 fotoğraf
Bedspace Beach
147 Devala Road, Egodawatta lane Matara Road, Galle District Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Bedspace Beach misafirlere Unawatuna bölgesinde, plajda, Unawatuna Plajı yakınında ve Sahana Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Dalawella Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Mihiripenna Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Plaj Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x