The Vue Apartment Hotel

Rival Beach
The Vue Apartment Hotel Öne Çıkan Resim
The Vue Apartment Hotel İç Mekan
The Vue Apartment Hotel Yerinde Yemek
The Vue Apartment Hotel Oda Düzeni
The Vue Apartment Hotel Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
The Vue Apartment Hotel
Habitation Rival, Rival Beach , Rival Beach

Bu apart otel misafirlere Cap-Haitien bölgesinde, plaj yakınında ve Place d'Armes ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Cap-Haitien Katedrali ile 1,7 mi (2,7 km) ve Cormier Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede şömine ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı lanai veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x