Hotel Mont Joli

Rival Beach
Hotel Mont Joli Genel
Hotel Mont Joli Genel
Hotel Mont Joli Genel
Hotel Mont Joli Genel
Hotel Mont Joli Öne Çıkan Resim
Image More +21 fotoğraf
Hotel Mont Joli
Rue 29 B , Rival Beach

Cap-Haitien bölgesindeki Hotel Mont Joli konaklamanızda, Place d'Armes ve Cap-Haitien Katedrali ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Cormier Plajı ile 4,1 mi (6,5 km) ve Labadee Plajı ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 41 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Executive
Executive Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x