The Vanderbilt Hotel Suites

Downstate New York, East Garden City
The Vanderbilt Hotel Suites Genel
The Vanderbilt Hotel Suites Genel
The Vanderbilt Hotel Suites Öne Çıkan Resim
The Vanderbilt Hotel Suites Yerinde Yemek
The Vanderbilt Hotel Suites Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
The Vanderbilt Hotel Suites
990 Corporate Dr Downstate New York, East Garden City

The Vanderbilt Hotel Suites konaklamanızda Westbury bölgesinde, havaalanı yakınında, Roosevelt Field Alışveriş Merkezi ve Eisenhower Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Hofstra Üniversitesi ile 4,5 km (2,8 mil) ve Cradle of Aviation Müzesi ile 5,2 km (3,2 mil) mesafede.

The Vanderbilt Hotel Suites misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Premium
Premium Stüdyo
Room
Luxury Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Premium Stüdyo
Room
Luxury Apart Daire
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x