The Valley Khaoyai by Atkarut

Isan, Phaya Yen
The Valley Khaoyai by Atkarut Genel
The Valley Khaoyai by Atkarut Genel
The Valley Khaoyai by Atkarut Genel
The Valley Khaoyai by Atkarut İç Mekan
The Valley Khaoyai by Atkarut İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
The Valley Khaoyai by Atkarut
395 Moo 9, Kut Clark Road Isan, Phaya Yen

Pak Chong bölgesindeki bu apart otel konaklamanızda, Khao Yai Ulusal Parkı ve Dong Phayayen-Khao Yai Forest Complex ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu apart daire Scenical World Su Parkı ile 6,7 mi (10,7 km) ve Hokkaido Flower Park Khaoyai ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Green Oak Bistro yemek servisi için ideal, bu apart dairede toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 50-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz, yapay nehir ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
1-Bedroom Apartment with Mountain View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x