The Peri Hotel Khao Yai

Isan, Phaya Yen
The Peri Hotel Khao Yai Genel
The Peri Hotel Khao Yai Öne Çıkan Resim
The Peri Hotel Khao Yai Dış Mekan
The Peri Hotel Khao Yai Dış Mekan
The Peri Hotel Khao Yai Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
The Peri Hotel Khao Yai
327-330 Pansuk-Kudkla Rd. Phayayen Isan, Phaya Yen

Pak Chong bölgesindeki The Peri Hotel Khao Yai konaklamanızda, Khao Yai Ulusal Parkı ve Dong Phayayen-Khao Yai Forest Complex ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Scenical World Su Parkı ile 6,9 mi (11 km) ve Hokkaido Flower Park Khaoyai ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için CHOW BARN ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 55 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, kaplıca suyu banyosu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Pak Chong bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1141 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Corner
Corner King - Garden View
One
One Bedroom Suite - Heated Plunge Pool
Three
Three Bedroom Suite - Heated Plunge Pool
Studio
Studio Suite Twin - Plunge Pool
Room
Superior Double - Garden View
Room
Studio Suite King - Plunge Pool
Room
Superior Twin - Garden View
Room
Deluxe Corner - Mountain View
Room
Deluxe Double - Mountain View
Room
Deluxe Twin - Mountain View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x