The Vail Spa Condominiums

Kolorado Batı Yamacı, Vail
The Vail Spa Condominiums Genel
The Vail Spa Condominiums Genel
The Vail Spa Condominiums Öne Çıkan Resim
The Vail Spa Condominiums Dış Mekan
The Vail Spa Condominiums Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
The Vail Spa Condominiums
710 W Lionshead Cir Kolorado Batı Yamacı, Vail

The Vail Spa Condominiums size Vail (Lionshead) bölgesinde, Vail Ski Resort ve Adventure Tepesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Beaver Creek Kayak Alanı ile 5,7 mi (9,2 km) ve Born Free Express Lift ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 36 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 5 metre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası
Luxury
Luxury Daire, 2 Yatak Odası
Basic
Basic Daire, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Basic Daire, 2 Yatak Odası
Room
Luxury Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x