The Ungasan Clifftop Resort

Lesser Sunda Islands, Pecatu
The Ungasan Clifftop Resort Genel
The Ungasan Clifftop Resort Genel
The Ungasan Clifftop Resort Genel
The Ungasan Clifftop Resort Öne Çıkan Resim
The Ungasan Clifftop Resort Dış Mekan
Image More +129 fotoğraf
The Ungasan Clifftop Resort
Jalan Pantai Selatan Gau Banjar Wijaya Kusuma, Ungasan Lesser Sunda Islands, Pecatu

Pecatu bölgesindeki The Ungasan Clifftop Resort misafirlere okyanus kıyısında, Melasti Plajı ve Yeni Kuta Golf sahası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Garuda Wisnu Kencana Kültür Parkı ile 7,8 km ve Padang Padang Plajı ile 7,9 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Selatan ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve LCD televizyon olan 35 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Plunge
Plunge Pool Suites
Villa
Villa Santai Sorga Luxury Ocean View Villa
Room
Luxury Stüdyo Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Villa Ambar Luxury Ocean View Villa
Room
Garden View Suites
Room
Villa Pawana Luxury Ocean View Villa
Room
Villa Tamarama Luxury Ocean View Villa
Room
Luxury Villa
Room
Villa Jamadara Luxury Ocean View Villa
Room
Family Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x