Cliffront Tropical Villa Cantik

Lesser Sunda Islands, Ungasan
Cliffront Tropical Villa Cantik Öne Çıkan Resim
Cliffront Tropical Villa Cantik Dış Mekan
Cliffront Tropical Villa Cantik Kahvaltı
Cliffront Tropical Villa Cantik Kahvaltı
Cliffront Tropical Villa Cantik Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Cliffront Tropical Villa Cantik
Karma Kandara villa 42 Lesser Sunda Islands, Ungasan

Cliffront Tropical Villa Cantik konaklamanızda Ungasan bölgesinde, Yeni Kuta Golf sahası ile 7,3 km (4,5 mi) ve Deramland Plajı ile 9,5 km (5,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Uluwatu Tapınağı ile 10 km ve Balangan Plajı ile 10,5 km mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve özel havuz olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. İyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x