The Tubki Resort

Chauri
The Tubki Resort Genel
The Tubki Resort Genel
The Tubki Resort Öne Çıkan Resim
The Tubki Resort İç Mekan
The Tubki Resort Kahvaltı
Image More +39 fotoğraf
The Tubki Resort
332/G Patnem-Palolem Beach Road Canacona, Palolem , Chauri

The Tubki Resort Canacona merkezinde, Rajbag Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Patnem Plajı ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Colomb Plajı ile 1,8 km (1,1 mi) ve Palolem Plajı ile 2,8 km (1,7 mi) mesafede.

Yemek servisi için Basuri ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 34 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Canacona bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1300 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit
Standard
Standard Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x