Patnem Palolem Beach Park Appt

Batı Hindistan, Chauri
Patnem Palolem Beach Park Appt Genel
Patnem Palolem Beach Park Appt Genel
Patnem Palolem Beach Park Appt Genel
Patnem Palolem Beach Park Appt Öne Çıkan Resim
Patnem Palolem Beach Park Appt Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Patnem Palolem Beach Park Appt
59/20, Patnem Palolem Beach Road Near The Tubki Resort Batı Hindistan, Chauri

Patnem Palolem Beach Park Appt misafirlere Canacona bölgesinde, okyanus kıyısında, Palolem Plajı ve Patnem Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Agonda Plajı ile 7 mi (11,2 km) ve Varca Plajı ile 22,1 mi (35,6 km) mesafede.

Patnem Palolem Beach Park Appt misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x