The Tree Riverside Resort Kaeng Krachan

Kaeng Krachan
The Tree Riverside Resort Kaeng Krachan Öne Çıkan Resim
The Tree Riverside Resort Kaeng Krachan Dış Mekan
The Tree Riverside Resort Kaeng Krachan Dış Mekan
The Tree Riverside Resort Kaeng Krachan Yerinde Yemek
The Tree Riverside Resort Kaeng Krachan Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
The Tree Riverside Resort Kaeng Krachan
301 Moo 1 Song Phi Nong , Kaeng Krachan

The Tree Riverside Resort Kaeng Krachan misafirlere Kaeng Krachan bölgesinde, nehir üzerinde, Kaeng Krachan Ulusal Parkı ve Wat Song Phi Nong 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kaeng Krachan Country Club ile 7,8 mi (12,6 km) ve Chang Hua Mun Kraliyet Girişimcilik Projesi ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

76 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x