Alongkorn Farm and Resort

Orta Tayland, Kaeng Krachan
Alongkorn Farm and Resort Genel
Alongkorn Farm and Resort Genel
Alongkorn Farm and Resort Öne Çıkan Resim
Alongkorn Farm and Resort Dış Mekan
Alongkorn Farm and Resort Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Alongkorn Farm and Resort
229 Moo 1 Song Phi Nong Kaeng Krachan National Park Orta Tayland, Kaeng Krachan

Kaeng Krachan bölgesindeki Alongkorn Farm and Resort konaklamanızda, Kaeng Krachan Ulusal Parkı ve Wat Song Phi Nong ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Cha-am Plajı ile 31,1 mi (50,1 km) ve Kaeng Krachan Country Club ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Alongkorn Farm and Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tree
Tree House
Deluxe
Deluxe Double Room
Room
Deluxe Twin Room
Room
Superior Single Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x