The Tredenham Boutique Hotel

Highveld Ridge, Bloemfontein
The Tredenham Boutique Hotel Genel
The Tredenham Boutique Hotel Genel
The Tredenham Boutique Hotel Genel
The Tredenham Boutique Hotel Genel
The Tredenham Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
The Tredenham Boutique Hotel
Unit 4, Plot 20 Tredenham Valley Estate Highveld Ridge, Bloemfontein

Bloemfontein bölgesindeki The Tredenham Boutique Hotel konaklamanızda, Orchid House ve Free State National Botanical Garden ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Oliewne Sanat Galerisi ile 4,2 mi (6,8 km) ve Freshford House Müzesi ile 4,6 mi (7,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 Yatak Odası
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası
Room
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x