The Torfin

Edinburgh Ve Lothian, Edinburgh
The Torfin Genel
The Torfin Öne Çıkan Resim
The Torfin Dış Mekan
The Torfin İç Mekan
The Torfin İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
The Torfin
108 St Johns road Edinburgh Ve Lothian, Edinburgh

The Torfin misafirlere Edinburgh (Corstorphine) bölgesinde, Edinburgh Hayvanat B. ve Spire Murrayfield Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Edinburgh Kalesi ile 3,6 mi (5,7 km) ve Murrayfield Stadyumu ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

The Torfin misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve öğlen, hafta sonu 9.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

4 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x