The Tiing Tejakula Villas

Tejakula
The Tiing Tejakula Villas Genel
The Tiing Tejakula Villas Genel
The Tiing Tejakula Villas Genel
The Tiing Tejakula Villas Öne Çıkan Resim
The Tiing Tejakula Villas Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
The Tiing Tejakula Villas
Jalan Bukit Sangsane , Tejakula

The Tiing Tejakula Villas konaklamanızda Tejakula bölgesinde, Tangga Resifi ile 4,7 km (2,9 mi) ve Art Zoo ile 16,3 km (10,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Batur Dağı ile 27,6 km ve Batur Doğal Sıcak Kaplıcası ile 28,3 km mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel havuz bulunan 14 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Okyanus Manzaralı
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x