Halumba Eco Villa

Lesser Sunda Islands, Tejakula
Halumba Eco Villa Genel
Halumba Eco Villa Genel
Halumba Eco Villa Genel
Halumba Eco Villa Öne Çıkan Resim
Halumba Eco Villa Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Halumba Eco Villa
Jl. Singaraja-Amlapura Lesser Sunda Islands, Tejakula

Tejakula bölgesindeki Halumba Eco Villa misafirlere Les Şelalesi ve Tangga Resifi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Art Zoo ile 13,5 km (8,4 mi) ve Batur Yanardağ Müzesi ile 28,5 km (17,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x