The Taman Ayu

Lesser Sunda Islands, Petitenget
The Taman Ayu Genel
The Taman Ayu Genel
The Taman Ayu Genel
The Taman Ayu Öne Çıkan Resim
The Taman Ayu Dış Mekan
Image More +123 fotoğraf
The Taman Ayu
Jl. Petitenget Lesser Sunda Islands, Petitenget

The Taman Ayu misafirlere Seminyak bölgesinde, plaj yakınında, TAKSU Bali Galerisi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Desa Potato Head ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Seminyak Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Legian Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 51 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Super Deluxe Room)
Room
Deluxe Oda (Deluxe Wing)
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Hot Deal Superior

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x