iVilla by Ekosistem

Lesser Sunda Islands, Petitenget
iVilla by Ekosistem Öne Çıkan Resim
iVilla by Ekosistem Dış Mekan
iVilla by Ekosistem İç Mekan
iVilla by Ekosistem Kahvaltı
iVilla by Ekosistem Kahvaltı
Image More +13 fotoğraf
iVilla by Ekosistem
Jalan Raya Petitenget Lesser Sunda Islands, Petitenget

IVilla by Ekosistem misafirlere Seminyak bölgesinde, plaj yakınında, TAKSU Bali Galerisi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Seminyak Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Legian Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Kuta Plajı ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, MP3 takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x