The Stratford Hotel London

East Of England, Londra
The Stratford Hotel London Genel
The Stratford Hotel London Genel
The Stratford Hotel London Genel
The Stratford Hotel London Genel
The Stratford Hotel London Genel
Image More +70 fotoğraf
The Stratford Hotel London
20 International Way East Of England, Londra

The Stratford Hotel London konaklamanızda Londra bölgesinde, Olympic Parkı ile 1,5 km (0,9 mi) ve O2 Arena ile 8,8 km (5,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Excel Fuar Merkezi ile 9,3 km ve British Museum ile 10,7 km mesafede.

Modern Avrupa mutfağı alanında uzman olan Allegra yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 145 klimalı oda espresso kahve makinesi ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Medium
Medium Room
Large
Large Room
Larger
Larger Room
Double
Double Double Room
Stratford
Stratford Studio
Manhattan
Manhattan Studio

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x