The Stand Leisure Nairobi West

Nairobi West
The Stand Leisure Nairobi West Öne Çıkan Resim
The Stand Leisure Nairobi West Dış Mekan
The Stand Leisure Nairobi West Dış Mekan
The Stand Leisure Nairobi West Dış Mekan
The Stand Leisure Nairobi West Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
The Stand Leisure Nairobi West
Gandhi Avene , Nairobi West

The Stand Leisure Nairobi West misafirlere Nairobi (Nairobi West) bölgesinde, Strathmore Üniversitesi ve Nyayo Ulusal Stadyumu ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Nairobi Ulusal Parkı ile 2,5 mi (4 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 50 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Nairobi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 250 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Veranda, Avlu Manzaralı
Basic
Basic Stüdyo
Room
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı
Room
Business Oda
Room
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Veranda, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x