The St. Regis Hong Kong

Pearl River Deltası, Hong Kong
The St. Regis Hong Kong Genel
The St. Regis Hong Kong Genel
The St. Regis Hong Kong Genel
The St. Regis Hong Kong Genel
The St. Regis Hong Kong Öne Çıkan Resim
Image More +154 fotoğraf
The St. Regis Hong Kong
1 Harbour Drive Wan Chai Pearl River Deltası, Hong Kong

The St. Regis Hong Kong misafirlere Hong Kong merkezinde, Central Plaza yakınında ve Wan Chai Yolu ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Hong Kong Kongre Merkezi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Victoria Limanı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan L'Envol yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 129 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, buhar odası ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı, Köşe (Grand Deluxe)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Liman Manzaralı, Köşe (Partial Harbour View)
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Köşe
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı (St. Regis)
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Liman Manzaralı (Governor's Suite)
Room
Presidential Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Liman Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x