The Splash Koh Chang

Tayland Doğu Sahili, Ko Chang
The Splash Koh Chang Genel
The Splash Koh Chang Öne Çıkan Resim
The Splash Koh Chang Dış Mekan
The Splash Koh Chang Dış Mekan
The Splash Koh Chang Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
The Splash Koh Chang
55 Moo.4 Klong Prao Beach, Koh Chang Tayland Doğu Sahili, Ko Chang

Ko Chang bölgesindeki The Splash Koh Chang misafirlere plajda, Ko Chang Uluslararası Tıp Merkezi ile Ko Chang Ulusal Parkı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) ile 5,3 mi (8,6 km) ve Kai Be Plajı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı The S Bites misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 85 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve su kaydırağı bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Kır
Kır Evi
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x