The Sita Princess Buriram

Isan, Buri Ram
The Sita Princess Buriram Öne Çıkan Resim
The Sita Princess Buriram Dış Mekan
The Sita Princess Buriram Kahvaltı
The Sita Princess Buriram Yerinde Yemek
The Sita Princess Buriram Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
The Sita Princess Buriram
528/38 Jira Rd. T.Naimuang Isan, Buri Ram

Buriram bölgesindeki The Sita Princess Buriram konaklamanızda, Thawikit Supercenter Alışveriş Merkezi ve Lively Market Pazarı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chang Uluslararası Yarış Pisti ile 4,7 mi (7,5 km) ve Buriram Rajabhat Üniversitesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 67 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Küvet
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x