Buritel

Isan, Buri Ram
Buritel Genel
Buritel Öne Çıkan Resim
Buritel Dış Mekan
Buritel Dış Mekan
Buritel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Buritel
512/1, Han Chana Road Tambon Nai Mueang, Amphoe Mueang Isan, Buri Ram

Buriram bölgesindeki Buritel konaklamanızda, Buriram Rajabhat Üniversitesi ve Thawikit Supercenter Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Chang Uluslararası Yarış Pisti ile 4,4 mi (7,1 km) ve Lively Market Pazarı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Buritel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 79 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere minibar ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
VIP
VIP Suite
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
VIP Room
Room
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x