The Shann Hotel Da Nang

Orta Vietnam, Da Nang
The Shann Hotel Da Nang Öne Çıkan Resim
The Shann Hotel Da Nang Dış Mekan
The Shann Hotel Da Nang Dış Mekan
The Shann Hotel Da Nang Dış Mekan
The Shann Hotel Da Nang Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
The Shann Hotel Da Nang
80 Ha Bong, Q. Son Tra Orta Vietnam, Da Nang

The Shann Hotel Da Nang misafirlere Da Nang (Son Tra) bölgesinde, My Khe Plajı ve Doğu Denizi Parkı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Han River ile 1,4 mi (2,2 km) ve Dragon Köprüsü ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x