Osaka Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Osaka Hotel Genel
Osaka Hotel Öne Çıkan Resim
Osaka Hotel Dış Mekan
Osaka Hotel Dış Mekan
Osaka Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Osaka Hotel
37 Tran Bach Dang, My An Ward Ngu Hanh Son Dist Orta Vietnam, Da Nang

Osaka Hotel misafirlere Da Nang (Son Tra) bölgesinde, My Khe Plajı ve Doğu Denizi Parkı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Han River ile 1,4 mi (2,2 km) ve Dragon Köprüsü ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x