The Shakespeare Inn

Highveld Ridge, Vanderbijlpark
The Shakespeare Inn Genel
The Shakespeare Inn Genel
The Shakespeare Inn Genel
The Shakespeare Inn Öne Çıkan Resim
The Shakespeare Inn Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
The Shakespeare Inn
C/O Faraday Blvd. & Shakespeare Street CW6 Highveld Ridge, Vanderbijlpark

Vanderbijlpark bölgesindeki The Shakespeare Inn konaklamanızda Vaal Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Stonehaven on Vaal ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Vaal Teknoloji Üniversitesi ile 2,8 mi (4,4 km) ve Aquadome ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 34 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Vanderbijlpark bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x