Sunflower Guesthouse

Highveld Ridge, Vanderbijlpark
Sunflower Guesthouse Genel
Sunflower Guesthouse Genel
Sunflower Guesthouse Öne Çıkan Resim
Sunflower Guesthouse Dış Mekan
Sunflower Guesthouse Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Sunflower Guesthouse
16 Ouhout Street Highveld Ridge, Vanderbijlpark

Vanderbijlpark bölgesindeki Sunflower Guesthouse konaklamanızda, Aquadome ve Emerald Resort & Casino ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Vaal Teknoloji Üniversitesi ile 2 mi (3,3 km) ve North-West Üniversitesi Vaal Triangle Kampüsü ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Sunflower Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Unit
Room
Double Room
Room
Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x