The Sephardic House

Doğu Kudüs, Kudüs
The Sephardic House Öne Çıkan Resim
The Sephardic House Dış Mekan
The Sephardic House Dış Mekan
The Sephardic House Dış Mekan
The Sephardic House Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
The Sephardic House
1 Batei Mahase St Jewish Quarter Doğu Kudüs, Kudüs

The Sephardic House misafirlere Kudüs (Eski Şehir Merkezi) bölgesinde, Cardo ve Ramban Sinagogu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ağlama Duvarı ile 0,2 mi (0,3 km) ve El Aksa Camisi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

The Sephardic House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Dört Kişilik Oda
Room
Economy Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x