The Sentinel

Yeni Delhi
The Sentinel Öne Çıkan Resim
The Sentinel Dış Mekan
The Sentinel Dış Mekan
The Sentinel Dış Mekan
The Sentinel Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
The Sentinel
Plot 47, Pocket - 1, Jasola , Yeni Delhi

The Sentinel misafirlere Yeni Delhi (Jasola) bölgesinde, Indraprashtha Apollo Hastanesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Worlds of Wonder Eğlence Parkı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 7,8 mi (12,5 km) ve Hindistan Kapısı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

21 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x