Kaisons inn

Yeni Delhi
Kaisons inn Öne Çıkan Resim
Kaisons inn Dış Mekan
Kaisons inn Dış Mekan
Kaisons inn Yerinde Yemek
Kaisons inn Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Kaisons inn
Premises 52, Pocket 1, Jasola Jasola near apollo hospital , Yeni Delhi

Kaisons inn misafirlere Yeni Delhi (Jasola) bölgesinde, Indraprashtha Apollo Hastanesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Worlds of Wonder Eğlence Parkı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 7,7 mi (12,4 km) ve Hindistan Kapısı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Royal Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x