The Seashore Kamala Service Apartment

Güney Tayland, Kamala
The Seashore Kamala Service Apartment Öne Çıkan Resim
The Seashore Kamala Service Apartment İç Mekan
The Seashore Kamala Service Apartment İç Mekan
The Seashore Kamala Service Apartment Oda Düzeni
The Seashore Kamala Service Apartment Oda Düzeni
Image More +28 fotoğraf
The Seashore Kamala Service Apartment
77/1 Moo 3, Rim Hard Rd. Güney Tayland, Kamala

The Seashore Kamala Service Apartment misafirlere Kamala bölgesinde, plaj yakınında, Kamala Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Bang Tao Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Patong Plajı ile 4,3 mi (7 km) ve Karon Plajı ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x