The sea house

Western Province
The sea house Öne Çıkan Resim
The sea house Dış Mekan
The sea house İç Mekan
The sea house Yerinde Yemek
The sea house Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
The sea house
121/2 Lewis Place , Western Province

The sea house misafirlere Negombo bölgesinde, plajda, Negombo Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve St. Sebastian's Kilisesi ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Ave Maria Rahibe Manastırı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Negombo Plaj Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (With Fan)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (AC)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x