The Sea - Cret Hua Hin

Orta Tayland, Hua Hin
The Sea - Cret Hua Hin Öne Çıkan Resim
The Sea - Cret Hua Hin Dış Mekan
The Sea - Cret Hua Hin Dış Mekan
The Sea - Cret Hua Hin Dış Mekan
The Sea - Cret Hua Hin Dış Mekan
Image More +82 fotoğraf
The Sea - Cret Hua Hin
1/9 Sol Hui Hin 75/2 Nongkhae Orta Tayland, Hua Hin

The Sea - Cret Hua Hin Hua Hin merkezinde, BlúPort Hua Hin Resort Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Hua Hin Plajı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cicada Pazarı ile 2 km ve Tamarind Gece Pazarı ile 2,1 km mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Jane B. ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Jacuzzi
Room
Deluxe Room, Poolside

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x