Prinz Garden Villa Hua Hin

Orta Tayland, Hua Hin
Prinz Garden Villa Hua Hin Genel
Prinz Garden Villa Hua Hin Genel
Prinz Garden Villa Hua Hin Genel
Prinz Garden Villa Hua Hin Genel
Prinz Garden Villa Hua Hin Genel
Image More +158 fotoğraf
Prinz Garden Villa Hua Hin
8/30 Soi Hua Hin 98 Tombon Nongkae Hua Hin City Center Orta Tayland, Hua Hin

Prinz Garden Villa Hua Hin misafirlere Hua Hin bölgesinde, plaj yakınında, BlúPort Hua Hin Resort Alışveriş Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Bangkok Hastanesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel Hua Hin Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Resort otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 29-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (2 Bedrooms Apartment)
Room
Superior Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x