The Salil Hotel Riverside Bangkok

Bangkok
The Salil Hotel Riverside Bangkok Genel
The Salil Hotel Riverside Bangkok Genel
The Salil Hotel Riverside Bangkok Genel
The Salil Hotel Riverside Bangkok Genel
The Salil Hotel Riverside Bangkok Öne Çıkan Resim
Image More +120 fotoğraf
The Salil Hotel Riverside Bangkok
2052/7-9 Charoenkung 72/1 Alley, Wat Phrayakrai, Bangkholaem , Bangkok

The Salil Hotel Riverside Bangkok misafirlere Bangkok (Bangkok Nehir Kıyısı) bölgesinde, River City Shopping Complex (River City Alışveriş Kompleksi) ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Asiatique The Riverfront Alışveriş Merkezi ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Iconsiam Alışveriş Merkezi ile 5,4 km ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 6,3 km mesafede.

Jumbo Lobster yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 235 klimalı oda mikrodalga fırın ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe City View
Room
Deluxe Pool View
Room
Deluxe River View
Room
Deluxe Pool View Corne
Room
Family Room
Room
One Bedroom River View
Room
One Bedroom River View Suite
Room
Presidential Süit
Room
Club One Bedroom River View
Room
Club Grand Deluxe Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x