The Roo Classic Hometel

Güney Tayland, Khao Rup Chang
The Roo Classic Hometel Öne Çıkan Resim
The Roo Classic Hometel Dış Mekan
The Roo Classic Hometel Dış Mekan
The Roo Classic Hometel İç Mekan
The Roo Classic Hometel İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
The Roo Classic Hometel
100-102 Nakhon Nai Rd., Boyang Güney Tayland, Khao Rup Chang

Songkhla bölgesindeki The Roo Classic Hometel size Kızıl Pirinç Değirmeni yakınında ve Songkhla Ulusal Müzesi ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Thale Noi Waterbird Park ile 0,7 km (0,4 mil) ve Samila Plajı ile 2,4 km (1,5 mil) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Cafe de Roo restoranı Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Saksit Phithak
Room
Moraca Phithak
Room
Chaiyuth Chamna
Room
Buddha Raksa
Room
Suram Rit
Room
Akkhanee Wuth

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x