Club Tree Hotel

Güney Tayland, Khao Rup Chang
Club Tree Hotel Genel
Club Tree Hotel Genel
Club Tree Hotel Genel
Club Tree Hotel Genel
Club Tree Hotel Genel
Image More +116 fotoğraf
Club Tree Hotel
165/8 Talay Luang Road T. Bo Yang Güney Tayland, Khao Rup Chang

Club Tree Hotel konaklamanızda Songkhla bölgesinde merkezde, Matchimawat Ulusal Müzesi ve Eski Kent Bölgesi Songkhla Kapısı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Songkhla İli Müzesi ile 1,7 km (1,1 mi) ve Kızıl Pirinç Değirmeni ile 1,7 km (1,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 76 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x