The Rockwell Luxury Suites

Route 62, City Bowl
The Rockwell Luxury Suites Öne Çıkan Resim
The Rockwell Luxury Suites Dış Mekan
The Rockwell Luxury Suites Yerinde Yemek
The Rockwell Luxury Suites Yerinde Yemek
The Rockwell Luxury Suites Oda Manzaraları
Image More +54 fotoğraf
The Rockwell Luxury Suites
32 Prestwich Street Green Point Route 62, City Bowl

The Rockwell Luxury Suites misafirlere Cape Town (Cape Town Şehir Merkezi) bölgesinde, Bree Street Alışveriş Bölgesi ve Table Dağı Ulusal Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Masa Dağı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Camps Bay Plajı ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 49 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için bitişik şaraphane, kapalı havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Superior Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x