The Red Lion

East Of England, Cambridge
The Red Lion Genel
The Red Lion Genel
The Red Lion Genel
The Red Lion Öne Çıkan Resim
The Red Lion Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
The Red Lion
Station Road East Whittlesford Bridge East Of England, Cambridge

Cambridge bölgesindeki The Red Lion konaklamanızda Sawston Salonu ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve İmparatorluk Savaş Müzesi Duxford ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Audley End Evi ile 7,4 mi (11,9 km) ve Cambridge Üniversitesi ile 12,2 mi (19,6 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Red Lion restoranı Britanya Mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve banket salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Cambridge bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2141 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu (Regency Rooms)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu (Royal Rooms)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu (Red Lion Feature Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x