Pear Tree Inn Pear & Olive

East Of England, Hildersham
Pear Tree Inn Pear & Olive Genel
Pear Tree Inn Pear & Olive Genel
Pear Tree Inn Pear & Olive Genel
Pear Tree Inn Pear & Olive Öne Çıkan Resim
Pear Tree Inn Pear & Olive Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Pear Tree Inn Pear & Olive
High Street Hildersham East Of England, Hildersham

Cambridge bölgesindeki Pear Tree Inn Pear & Olive misafirlere İmparatorluk Savaş Müzesi Duxford ve Addenbrooke's Hastanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu küçük otel Cambridge Üniversitesi ile 14,6 km (9,1 mil) ve Anglia Ruskin Üniversitesi ile 14,9 km (9,3 mil) mesafede.

Restoranda Pear Tree Inn Pear & Olive misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 9.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar
Family
Family Kır Evi, 2 Yatak Odası (No Connecting Doors)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x